mosadex

ISO 9001 gecertificeerd

NControl

Mosadex C.V.
Business park Stein 192
6181 MA Elsloo

Routebeschrijving

Nieuwenhuizenweg 17
2314 XP Leiden

Routebeschrijving

De Grift 3
7711 EP Nieuwleusen

Routebeschrijving

De Weegschaal 14
5215 MN Den Bosch

Routebeschrijving

Over Mosadex

Wie is Mosadex

Mosadex C.V. is een landelijk opererende farmaceutische groothandel met drie volgesorteerde distributie centra. Qua omzet en grootte is Mosadex de nummer 1 farmaceutische groothandel in Nederland. Het aandeel in de markt die de openbare apotheek bedient bedraagt op dit moment 24%.

Historie

In 1986 besloten enkele apothekers in Limburg zelf een groothandel te beginnen, aanvankelijk bedoeld als regionale groothandel en uit onvrede over de manier waarop de bestaande groothandelaren de markt dirigeerden. In de afgelopen jaren is Mosadex zeer sterk gegroeid. Uitgangspunt hierbij was telkens waarborgen van kwaliteit en onafhankelijkheid.

Van, voor en door apothekers !

Mosadex is een C.V. met een sterk cooperatief karakter; van en voor apothekers maar ook dóór apothekers is dan ook geen loze kreet, maar dagelijkse praktijk.

100% volgesorteerd

Met een volgesorteerd pakket bestaande uit Nederlands- en Eurospecialites, generiek, incontinentie- en verbandmiddelen, een uitgekiend assortiment homeopathie, zelfzorgmiddelen en voedingssupplementen, maar ook grondstoffen, halffabrikaten en allerhande farmaceutische hulpmiddelen, kunnen we voor 100% in de dagelijkse behoefte van de apotheker voorzien.

 

Wij leveren in overeenstemming met de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van Mosadex C.V.